Posjeta direktora Uprave za dijasporu Predraga Mitrovića

Dana 26. 02.2020 godine oko 11. 00 časova direktor Uprave za dijsaporu mr Predrag Mitrović  i mr Ivan Jovović, pomoćnik direktora Sektora za zaštitu prava i položaja dijaspore i identitetska pitanja posjetili su Dnevni centar za djecu i porodicu „Defendologija“ iz Nikšića koji funkcioniše u okviru Centra za bezbjednosna, sociološka i kriminološka istraživanja Crne Gore „Defendologija“. Inače, radi se o servisu namijenjenom djeci koja žive i rade na ulici ili su u riziku da to postanu, koji je licencirani servis dječje i socijalne zaštite, jedini te vrste u našoj zemlji.

U veoma prijatnoj atmosferi direktor Mitrović i pomoćnik direktora Jovović razgovarali su sa predstavnicima ove nevladine organizacije koja već duže vrijeme pokušava da izgradi savremeni centar za djecu sa problemima u ponašanju jer su ostali bez prostora u kome rade ali  i modelima pomoći i buduće saradnje.  Sasatanku u ime organizacije prisustvovali su mr Slavko Milić, predsjednik Naučnog odbora i Jelena Milić, direktorica Dnevnog centra kao i zaposleni ove organizacije.

Djeca korisnici Dnevnog centra pripremili su svojim gostima  iznenađenje izvođenjem popularne dječje pjesme „Djeca imaju pravo…“ .

Vaša Defendologija

6609total visits,1visits today

Related posts

Leave a Comment