Kampanja “Budite odgovorni-đeci pružite pažnju a ne novac”

Kampanja “Budite odgovorni-đeci pružite pažnju a ne novac”  koju podržava međunarodna organizacija Save the Children NWB otpočeta je u saradnji sa Upravom Policije  CB Nikšić dana 03.09.2019 i trajaće narednih pet dana do 08.09.2019 godine.   U sklopu javnih časova  o problematici prosjačenja kao i prijavama i odgovornostima institucija ali i  građana razgovaraćemo sa našim sugrađanima.

Vjerujemo da je ovo još jedna  od uspješnih kampanja koja ima za cilj upoznavanje opšte javnosti o štetnosti davanja novca djeci ulice čime đecu podstičemo da ostaju na ulici a njihove roditelje ili posrednike u ovom štetnom poslu,  da iskorišćavaju  djecu i uništavaju njihovo djetinjstvo.

Oraganizacija je ovim aktivnostima, samo nastavila svoju grčevitu borbu  u cilju obezbjeđenja uslova da se sva djeca zaštite od zloupotrebe odraslih i da se zaštite uz pomoć države,  kako bi provela svoje najljepše i najradosnije godine učeći, bezbrižno se igrajući i odrastajući  bez nasilja.

Pružanje pomoći ovoj akciji možete tražiti putem naših kontakata: 069 604 604 i 040 682-680 (od 08 do 16 časova svakog dana).

Vaša Defendologija 

i Dnevni centar/boravak za djecu i porodicu

7155total visits,1visits today

Related posts

Leave a Comment