Nastavak posjeta DC sa nacionalnog i međunarodnog nivoa

 

Dnevni Centar za djecu i porodicu “Defendologija” nastavlja aktivnosti na promociji rada našeg Centra.  Aktuelnosti na promociji rada organizacije prioritet su u djelovanju jer se samo čvrstim i pouzdanim partnerstvima mogu postići najbolji rezultati. Juče i danas 26 i 27.06.2019 godine prostorije Dnevnog centra za djecu i porodicu “Defendologija”   posjetili su nas predstavnici različitih organizacija iz Bosne i Hercegovine koje su u okviru  studijskog putovanja bili naši gosti. Ujedno nam je zadovljstvo što su svi oni članovi/ce  IRIS mreže.

Zahvaljujemo se svim našim dragm prijateljima i saradnicima što su ovu priliku iskoristili da obiđu Dnevni Centar, čuju više o našem radu i prenesu nam svoja saznanja i iskustva i to: Udruženju “Rastimo zajedno” , ASB Sarajevo, Udruženju “Nova Generacija”, SOS telefonu Podgorica, JU CSR Trebinje, LIR CD, CPP Sensus, Asocijaciji za razvoj LEDA, “Zemlja djece” iz Tuzle, UG “Otaharin”, OC “Vermont”, LIR civilno društvo, “Altruist” Mostar.

Takođe, naše prostorije posjetile su i koleginice iz Sigurne ženske kuće iz Podgorice koje se dugi niz godina bave zaštitom žena i djece žrtava nasilje u porodici koje trenutno sprovode projekat o zaštiti imovinskih prava žena u Crnoj Gori…

 

VAŠA DEFENDOLOGIJA

10822total visits,1visits today

Related posts

Leave a Comment