Kraj kalendarske godine obilježile brojne aktivnosti u DC za djecu i porodicu

Kraj radne 2017 godine obilježile su brojne aktivnosti u Dnevnom centru za djecu i porodicu “Defendologija”. Na uspješnost godine na izmaku ukazuju brojne aktivnosti koje su realizovane i koje su na nivou organizacije ocijenjene kao veoma kvalitetne. U toku godine realizovane su dvije veće humanitarne akcije i to: “Pruži manje daj više” – akcija koja je ralizovana sa kompanijom “Voli” sa ciljem smanjenja prosjačenja djece na ulicama. Aktivisti su realizovane u više odvojenih akcija u neposrednom kontaktu sa gradjanima u kojima su aktivisti ukazivali na štetnost davanja novca djeci koja žive i rade na ulici.

U akciji ” Doniraj slatkiš onom koga nema” u  periodu od 18 decembra do kraja sedmice,  sakupljeno je preko 100 novogodišnjih paketića za djecu korisnike našeg Centra, takodje uz pomoć  kompanije “Voli” koja se pokazala kao značajan partner u realizaciji ovih aktivnosti.

Dana 21.12.2107 godine sa početkom u 12.00 časova svečano su uz prigodan program i koktel otvorene nove i didaktički uredjene prostorije za rad sa djecom korisnicima uz podršku partnerske organizacije “Save the Children” iz Sarajeva.

Realizovan je izlet za dvadesetoro djece korisnika DC za djecu i porodicu na planinsku visoravan Krnovo i SKI Centar Vučje u blizini Nikšića.

VAŠA DEFENDOLOGIJA

3750total visits,1visits today

Related posts

Leave a Comment