Predstava korisnike DC za djecu i porodicu “Šanta Panta”

Dana 04.10.2017 godine u 17.00 časova u Nikšiću, u prostorijama KUD Zahumlje  izvedena  je zanimljiva dječja predstava za  korisnike Dnevnog Centra za djecu i porodicu  “Defendologija” i to  uzrasta od 3 do 12 godina. Predstavi je prisustvovalo 50 djece naših korisnika.

Gost predstave i izvodjač bio je čuveni dječiji zabavljač i glumac Radojica Stanković, poznatiji kao “Šanta Panta”.  Naš prijatelj Radojica  je pored svojih glumačkih sposobnosti pokazao i humanost  i ovu predstavu odigrao bez naknade u humanitarne svrhe.  Sala KUD Zahumlja takođe bila je besplatno obezbijeđena, na čemu smo vrlo zahvalni upravi KUD Zahumlje i Lokalanoj samoupravi opštine Nikšić.

Značajno je naglasiti da je nikšićki  “Lux taxi” doprinio da naši korisnici budu bezbjedno prevezeni od svojih domova do Zahumlja i nazad.

Tokom ove i prethodne nedelje Klub mladih defendologa je organizovao humanitarnu akciju prikupljanja školskog pribora, garderobe i slatkiša pa smo u OŠ “Luka Simonović”,  OŠ “Braća Labudović” i  Filozofski fakultet prikupili pomoć koju smo podijelili korisnicima našeg centra,  time smo obezbijedili poklone za svu djecu,  koje smo im uručili nakon predstave.Predstava je zabilježena i na lokalnoj televiziji u Nikšiću, TV Nikšić, dnevnim novinama Vijesti i Dan.

VAŠA DEFENDOLOGIJA

667total visits,3visits today

Related posts

Leave a Comment