Jednodnevni izlet crnogorskoj prijestonici korisnika/ca DC za djecu i porodicu

Defendologija Centar Crne Gore organizovao je jednodnevni Izlet dana 27 jula 2017 godine koji je okončan posjetama Cetinju i Budvi. Djeca korisnici Dnevnog centra za djecu i porodicu “Defendologija” imali su priliku da posjete Mauzolej na Lovćenu, Narodni Muzej Cetinje a zatim da budu posjetioci Plaže na Jazu u Budvi.

Dvadeset djece korisnika DC za djecu i porodicu imali su priliku da posjete Ivanova Korita, Njeguše i Mauzolej Lovćen kao i Dvorac Kralja Nikole na Cetinju kako bi se upoznali sa svijetlom istorijom  zemlje u kojoj žive. Ručak za djecu priredio je Restoran Konak na Cetinju a zatim su djeca posjetila Plažu “Jaz” u Budvi gdje su neki od njih prvi put imali priliku da osjete čari crnogorskog dijela Jadrana.

Zahvalnost prije svega dugujemo donatoru Save the Children NWB kao i našim prijateljima: Restoranu Konak Cetinje, Prevozniku Vujovic VR Danilovgrad, Upravi Nacionalnog parka Lovćen, Upravi Narodnog Muzeja Cetinje, Auto kampu Jaz i plazi Escallera, Turističkoj organizaciji Cetinje, Pekarama Miljanić i Montenegro iz Nikšića… i mnogim drugima koji su imali ogromno razumijevanje i pomoć.

Hvala i našim zaposlenima kao i volonterima. Počinjemo da vjerujemo u ljude i društvo oko sebe..

Vaša Defendologija

 

1844total visits,1visits today

Related posts

Leave a Comment