Trening za upravljanje i pisanje projekata finansiranim iz fondova EU za članice Crnogorske IRIS Mreže – drugi modul

Drugi modul šestodnevnog treninga za upravljanje i pisanje projekata finansiranim iz fondova EU za članice Crnogorske IRIS Mreže održan je u Budvi od 10. – 12. februara na kojem je učešće uzeo i predsjednik Centra za bezbjednosna, sociološka i kriminološka istraživanja Crne Gore “Defendologija” mr sci Slavko Milić.

Podsjećamo vas da je takođe u Budvi od 27. – 29. januara održan prvi modul treninga za upravljanje i pisanje projekata finansiranim iz fondova EU za članice Crnogorske IRIS Mreže, koju čine organizacije  pružaoci socijalnih usluga u zajednici.

Ovo je aktivnost koja se sprovodi u okviru projekta  “Socijalna inkluzija i vladavina prava u procesu evropskih integracija u Crnoj Gori” koji  realizuju SOS telefon za žene i djecu žrtve nasilja Podgorica, CAZAS i Udruženje za razvoj civilnog društva Bijelo Polje.

Projekat  “Socijalna inkluzija i vladavina prava u procesu evropskih integracija u Crnoj Gori” za cilj ima stvaranje uslova za punu participaciju u procesu donošenja odluka i povoljno pravno i finansijsko okruženje organizacija pružaoca socijalnih usluga u Crnoj Gori.

2508total visits,1visits today

Related posts

Leave a Comment