Evropska Konferencija “Intervencija u ranom djetinjstvu” – Beograd

Univerzitet u Beogradu – Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju i Evropska asocijacija za ranu intervenciju (EURLYAID) kao i Evropska asocijacija servisa za podrške za osobe sa invaliditetom (EASPD) organizuju prema našem mišljenju veoma interesantnu Konferenciju na koju Vas upućujemo:


Plenarni predavači su:

Anna Serrano, University of Minho, Portugal
Carolyn Blackburn, Birmingham University, UK
Britta Gebhard, Nordhausen University, Germany
Nenad Rudič, Institut za mentalno zdravlje, Srbija

Detaljnije informacije možete dobiti:

Posjetite sajt Sajt Fakulteta za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju12. Međunarodna konferencija “Bezbednost saobraćaja u lokalnoj zajednici”

Pozivamo Vas da uzmete učešće na 12. međunarodnoj konferenciji “Bezbednost saobraćaja u lokalnoj zajednici”, koja će se održati na Tari od 19. do 22. aprila 2017. Konferencija svake godine okuplja preko 350 predstavnika lokalnih zajednica, direkcija za urbanizam i izgradnju, obrazovnih institucija, javnih preduzeća i drugih kompanija.

 Osnovne informacije o konferenciji možete pronaći u Prvom obaveštenju, koje Vam dostavljamo u prilogu ili na web stranici www.bslz.org. Takođe, u prilogu Vam dostavljamo Spisak dostavljenih radova, kao i Prijavni list, koji Vas molimo da popunite ukoliko želite da rezervišete smeštaj i posetite konferenciju.

Molimo Vas da informaciju o konferenciji prosledite i Vašim kolegama.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

Tehnički sekretarijat

983total visits,3visits today

Related posts

Leave a Comment